counter create hit

مطالب مرتبط:

دستور پخت گشنیز ماهی

ماهی ها را به صورت مکعبی خرد کرده ادویه ها روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن افزوده و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال می گذاریم. یک ربع قبل از طبخ نمک و  آبلیمو را به ماهی اضافه ...

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه

1. برنج را بشویید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. به گزارش آکاایران: 2. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کامل ...

دستور پخت دم پختک باقلا

برنج بلغور و لپه باقلا را جداگانه خیس کنید. به گزارش آکاایران: مقداری کره یا روغن در قابلمه بریزید یک ق ...

ایده هایی برای سفره هفت سین 94 Haft Sin amp; Nowruz

ایده هایی برای سفره هفت سین 94 Haft Sin amp; Nowruz

ایده هایی برای سفره هفت سین 94 Haft Sin & Nowruz -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکا ...

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی

نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی نکات مهم در مورد طباخی به سبک ژاپنی ...

طرز تهیه کیک کلم عربی

طرز تهیه کیک کلم عربی

اگر به دنبال یک کیک متفاوت با طعمی خاص هستید ما به شما کیک کلم عربی را پیشنهاد میکنیم. ...

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت ، طرز تهیه استیک گوشت سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

جوجه ناردونی

جوجه ناردونی

جوجه ناردونی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: داریم به شب یلدا نزدیک میشیم و ب ...

طرز تهیه مافین میگو با سبزیجات

طرز تهیه مافین میگو با سبزیجات

مجله سرآشپز: مافین میگو یک فینگرفود دریایی خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود. این مافین متفاوت را با سبزیجات درست کنید و از آن لذت ببرید. مواد مورد نیاز:   میگو: 300 گرم پنیر ورقه ای: به میزان لازم ...

مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه

دسر مافین شکلاتی , روی مافین ها را به شکلات تلخ ذوب شده آغشته کرده و با مخلوط رویه تزئین کنید. نوشته مافین شکلاتی؛ برای طرفداران شکلات و خامه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه میشود. مواد مورد نیاز:   سینه مرغ (کبابی خردشده): 1 کیلوگرم رب انار: 4 ق س ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

طرز تهیه  لقمه ی میگو با پنیر

طرز تهیه لقمه ی میگو با پنیر

در ادامه‌ی آموزش تهیه‌ی سالاد و خوراکی‌های گوناگون با کمک میگو، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی لقمه‌های میگو با پنیر، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این لقمه‌های شیک و مجلسی، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ در ...

طرز تهیه گوجه سوخاری

طرز تهیه پیش غذای ساده و خوشمزه گوجه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای گوجه سوخاری گوجه فرنگی به مقدار لازم آرد سفید کمی مخلوط شیر و تخم مرغ کمی پودر سوخاری کمی فلفل سیاه کمی طرز تهیه گوجه سوخاری گوجه های رسیده ، قرمز و در عین حال سفت رو انتخاب م ...

تارتلت عسل و بادام زمینی

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست. مواد لازم میانی تارتلت:   کره نرم  120 گرم شکر دانه ریز  160 گرم تخم مرغ ریز  2 ...

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز قورمه ، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه‌ی استان کرمان محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی را با برنج و هم با نان سرو می‌کنند. اگر به دنبال خورشت سنتی بسیار متفاوت و خوشمزه‌ا ...

طرز تهیه ی مربای پرتقال

طرز تهیه ی مربای پرتقال

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنی ...

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز

طرز تهیه فیله ماهی هندی گشنیز -به عنوان سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی, مواد غذایی, ماهی, غذاهای دریایی, آموزش پخت غذاهای دریایی چگونه به آماده شدن برای فیله ماهی هندی با گشنیز به عنوانبرای ایران: نحوه تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز به عنواندر ایران: به گزارش آکاایران: ● مواد لازم : ▪ پودرکاری (خوشبو): ۳ قاشق غذاخوری ▪ فیله ماهی: ۲عدد هر کدام ۲۰۰ گرم ▪ گشنیز تازه: به میزان لازم ▪ کره: یک قالب ▪ نمک و فلفل سیاه ▪ روغن زیتون     ● برای شروع روی یک تخته آشپزی را به خوبی تمیز کرده و بعد پودرکاری را همراه با نمک و فلفل روی آن ریخته و با هم مخلوط کنید. در مرحله دوم فیله های ماهی را به صورت رول مانند روی ادویه ها بغلتانید تا کاملا با پودر پوشیده شود؛ گشنیزها را شسته و از شاخه جدا کنید و کنار بگذارید.     ● برای پختن یک تابه نچسب را روی حرارت گاز قرار دهید و زیر آن را زیاد کنید. درون تابه یک قالب بزرگ کره بغلتانید تا آب، شود. اگر دیدید میزان کره کم است به آن روغن زیتون اضافه کنید. فیله ها را درون تابه گذاشته و مطمئن شوید از هرطرف کاملا سرخ شوند. به دلیل پودرکاری رنگ فیله ها قطعا تغییر می کند. برای ترد شدن ماهی بهترین روش این است که روغن را در وسط تابه جمع کرده و ماهی ها را در داخل حرارت زیاد و در روغن زیاد قرار دهید. برای سرخ شدن هر سمت ماهی ۲ تا ۳ دقیقه کافی است؛ این برای ۲۰۰ گرم فیله ماهی کافی است.     ● برای سرو بهتر است این ماهی را با برنج سرو کنید. فیله ها را روی برنج گذاشته و برگ گشنیز را روی آن قرار دهید. یک عدد لیمو را نصف کرده و کنار برنج بگذارید و بعد سرو کنید.   ● پیشنهاد جیمی این روش طبخ، ایجاد تغییری در مزه هاست. بیشتر غذاها از یک پایه پیروی می کنند و ریشه همه آن ها یکی است ولی یک آشپز خوب می تواند با ادویه شکل و مزه غذا را عوض کند. گام به گام جلو بیایید و امتحان کنید. مطمئن باشید که پشیمان نمی شوید. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی آکا ایران .منبع : مطالب مرتبط طرز تهیه گشنیز ماهی دستور تهیه گشنیز ماهی طرز تهیه ماهی به روش هندی سمبوسه هندی با ماهی سالمون با ادویه های هندی طرز تهیه فیله ماهی هندی با گشنیز گردآوری توسط بخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین

منابع: