counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز)

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز)

طرز تهیه توپهای تن ماهی(تونا بالز) -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه توپهای ...

دستور پخت چلو دیزی کاشانی

پیازها را خرد و با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. به گزارش آکاایران: زردچوبه را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم و آن را به ...

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا

دستور تهیه اسپاگتی با سس مارنیارا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی دستور تهیه ...

کباب جنگلی یا مرغ بریان صحرایی

کباب جنگلی یا مرغ بریان صحرایی

کباب جنگلی یا مرغ بریان صحرایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی

طرز تهیه ی غذای دلچسب کوفته برنجی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ ) -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

طرز تهیه کوفته بره با ماست

طرز تهیه کوفته بره با ماست

طرز تهیه کوفته بره با ماست - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

خوراک گوشت گاو با کلم بروکلی

خوراک گوشت گاو با کلم بروکلی

خوراک گوشت گاو با کلم بروکلی سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

دستور پخت سه نوع غذای سریع با «نودل»

روزنامه هفت صبح - ماندانا زمانی: افزایش سرعت زندگی در سال های اخیر باعث شده اکثر توجه ها به سمت رستوران ها و غذاهایی برود که عموما به آنها فست فود گفته می شود. غذاهایی که در بهترین حالت هم نمی توان آنها را با چیزی مقایسه کرد که در خانه آماده می شود. بسیاری از ...

آشپزی رنگی – کیک ساده

آشپزی رنگی – کیک ساده

کیک یک میان وعده ی دوست داشتنی هست، امروز نوبت کیک درست کردنه. الان که تو زمستونیم چی بیشتر از این میچسبه که از هوای سرد بیرون بیای تو خونه و خسته از کا ...

طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات

خوراک گوشت و سبزیجات , خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. نوشته طرز تهیه خوراک گوشت و سبزیجات اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

دمنوش دارچین و سیب ترش

دمنوش دارچین و سیب ترش

مجله سرآشپز - مسعود ندرلو:  دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت . مواد مورد نیاز آب سیب ترش: دوسوم پیمان ...

پیش غذای عربی با بادمجان

پیش غذای عربی با بادمجان

مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.مواد مورد نیاز بادنجان بزرگ: 2 عدد تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد پنیر ریکوتا (کم ...

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

طرز تهیه تارت تمشکی خوشمزه

زمان آمادگی: 20 دقیقه زمان پخت: 11 دقیقه ...

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا , دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید. نوشته طرز تهیه نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

کتلت برنج

کتلت برنج

کتلت برنج موقعیت آشپزیبخش نحوه تهیه کوکوی ، چگونه برای آماده سازی گوشت ، انواع کتلت و غیره. انواع گوشت و غیره. 70 نوع گوشت و کتلت  کتلت برنج data-mce-style="text-align: justify;"> مواد لازم کتلت برنج :   مواد لازم اندازه مقدار / کالری برنج ۱ پیمانه 100 گرم / 360 کالری آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری 100 گرم / 341 کالری کره ۷۵ گرم 100 گرم / 737 کالری پیاز ۱ عدد 100 گرم / 5 کالری تخم مرغ ۲ عدد 100 گرم / 147 کالری نمک و فلفل به میزان کافی 100 گرم / 0 کالری آرد سوخاری به میزان کافی 100 گرم / 35 کالری   طرز تهیه کتلت برنج :   *. ابتدا برنج را به صورت کته پخته و می کوبیم وپیاز را در کره تفت می دهیم. *. آرد را هم به آن اضافه کرده سپس تخم مرغها را یکی یکی درداخل برنج ریخت. *. سپس پیاز سرخ شده و آرد را به آن اضافه می کنیم و نمک و فلفل را هم داخل مواد ریخته. *. با هم مخلوط می کنیم تا به شکل خمیر چسبنده درآید و بعد آنها را فرم داده. *. داخل آرد سوخاری می غلتانیم و آن گاه آنها راسرخ می کنیم بدین ترتیب کتلت ما آماده می شود.   خواص برنج : *. یک دانه شلتوک به ترتیب از خارج به داخل ، شامل پوست برنج است که در موقع کوبیدن برنج آن را از شلتوک می گیرند و پس از آن غشای قهو ه ای رنگی است که قسمت عمدۀ ویتامینها و مواد معدنی برنج در آن قرار دارد و آن را به انگلیسی تیکی تیکی نیز می نامند و آخر مغز سفید پر از نشاسته برنج است که پس از سفید کردن برنج قهو ه ای و برداشتن غشای تیکی تیکی به صورت برنج سفید در بازار عرضه می شود.   منبع : خانواده سبز گرداوری : پرتال آکا ایران کتلت برنج گردآوری توسط بخش طرز تهیه کتلت ، طرز تهیه شامی ، انواع کتلت ، انواع شامی، 70 نوع شامی و کتلت سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین