counter create hit

مطالب مرتبط:

خاصیت پروتئین مغزی‌جات و دانه‌ها برای سلامت قلب

همشهری آنلاین: به گفته محققان، درحالی که خوردن گوشت قرمز که سرشار از پروتئین است با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است، پروتئین موجود در مغزیâجات آجیلی و دانهâها میâتواند برای قلب انسان مفید باشند. ...

زمان انجام آزمایش بتا، علائم را بشناسید

دو سه روزی می شه زیر دلم درد می کنه و کمی هم کمر درد دارم. به نظرتون ممکنه حامله باشم؟

لکه بینی قبل از پریود، درمان دارویی

برای قطع شدن لکه بینی قبل از پریود چکار باید بکنم؟

درمان بی نظمی قاعدگی، پانزده روزه شدم!

مجردم. اولین باره که 15 روزه پریود شدم. مشکلی هم ندارم.

نجفی: بیماری ام باعث استعفایم شد

شهردار تهران گفت: شورای شهر ۷ ماه پیش بهترین و مناسب ترین تصمیم را گرفت و تیمی را انتخاب کرد که دارای حداکثر تخصص و تجربه بود.

عفونت در دوران بارداری، بیماری لایم را بشناسید

بیماری لایم یک نوع عفونت است که کنه‏ ها به انسان انتقال می ‏دهند. این بیماری دارای مراحل مختلفی است.

درمان تهوع بارداری، این ماده غذایی مهمه

زمان بارداری مادران باید شدیدا به غذاهای خود حساس باشند، مصرف برخی از غذاها باعث ایجاد احساس خوب و جلوگیری از تهوع در مادران باردار می شود.

اقدامات قبل بارداری، نکات مهم و کاربردی

اگر از نظر دندان ها مشکلی دارید قبل از بارداری به درمان آن بپردازید.

آشنایی با فیزیوتراپی به سلامت زندگی کمک می کند

دبیر اجرایی بیست و نهمین کنگره سالانه فیزیوتراپی ایران و دومین کنگره بین الملی انجمن فیزیوتراپی ایران، بر لزوم پیشگیری از درمان های بیâمورد، از طریق آشنایی با فیزیوتراپی تاکید کرد. ...

والدین کودکان اوتیسمی، چطور حمایتشان کنیم؟

اگر شخصی با بیماری اوتیسم دیده باشید ، شما درواقع فقط یک نفر را با این بیماری دیده اید. این یک بیماری ذهنی نیست بلکه برای هر شخصی که دارای این بیماری است با دیگران متفاوت است. ...

ورزش کردن با معده خالی یا پُر؟

درست است ورزش کردن با شکم خالی برای چربی سوزی بهتر است ولی در عین حال ورزش کردن با معده پر نیز باعث عضله سازی خواهد شد نوشته ورزش کردن با معده خالی یا پُر؟ اولین بار در پزشکی. پدیدار شد. ...

اشتباهات مرسوم درباره حجامت کردن و زمان های خاص انجام آن

حجامت کردن برای پیشگیری از بروز بیماری ها و تقویت سیستم بدن در بهار و پاییز برای افراد انجام می شود اما باید بسته به نوع مزاج و طبق نظر پزشک صورت گیرد. نوشته اشتباهات مرسوم درباره حجامت کردن و زمان های خاص انجام آن اولین بار در پزشکی پدیدار شد. ...

علائم بیماری کرون، علت، راه های تشخیص و درمان آن

بیماری کرون یک بیماری مزمن و نوعی بیماری التهاب روده است که باعث می شود لوله ی گوارشی متورم شود. این بیماری ممکن است دردناک باشد، زندگی فرد را مختل کند یا حتی جان او را به خطر بیندازد. بیماری کرون «ایلئیت» یا «انتریتیس» نیز نامیده می شود. این بیماری می تو ...

درمان کیست تخمدان، چه کنم های زنانه

من تازه نامزد کردم دوسال پیش کیست داشتم جراحی کردم. دوباره قرص نوشتن.

سن ابتلا به سرطان پستان

آیا سرطان پستان در دختران هم وجود دارد؟

راهکارهای حفظ سلامت کلیه ها

بیماری های مزمن کلیوی دغدغه مهم سلامت در سراسر جهان هستند.

نکات طلایی هنگام گرفتن رژیم های لاغری

بیشتر افرادی که قصد گرفتن رژیم لاغری دارند اغلب پرسش هایی برای شان مطرح می شود که بی پاسخ می ماند. در این نوشتار قصد داریم به مهم ترین این موارد بپردازیم. ...

رئیس و دبیر اجرایی بیست و چهارمین جشنواره رازی منصوب شدند

وزیر بهداشت در احکام جداگانه ای، دکتر رضا ملک زاده را به عنوان رئیس و دکتر اصغر عبادی فر را به عنوان دبیر هیات اجرایی بیست و چهارمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی منصوب کرد. ...

گسترش بین المللی واحدهای دانشگاه آزاد با تکیه بر توان دیپلماسی دکتر ولایتی

عضو شورای بین الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: اقدام دانشگاه آزاد برای تأسیس واحدهای دانشگاهی در کشورهای دیگر در صورتی که دانشجوی کافی در کشور هدف وجود داشته باشد و هزینه های آن توسط دانشجویان یا دولت های محلی پرداخت شود کار بسیار مفیدی است. ...

ماهی قرمز را در یخچال نگذارید!

ماهی قرمز را در یخچال نگذارید!

به گزارش جهان نیوز به نقل از جام جم، دکتر نسترن شهبازیان، رئیس گروه بهداشت و بیماری های ماهیان دریایی و آبزیان زینتی دامپزشکی بیان کرد: اولین و مهم ترین موضوع در نگهداری از ماهی قرمز محل زندگی و سطح آب مصرفی اوست. سطح آب در مقایسه با حجم آب اهمیت بیشتری دارد از طرفی ظرف نگهداری ماهی باید دهانه گشادی داشته باشد چرا که اگر تَنگ باشد تبادل اکسیژن با محیط کاهش یافته و مسلما ماهی دچار مشکل می شود بنابراین در انتخاب تُنگ ماهی دقت داشته باشید. وی در ادامه افزود: به ازای هر ماهی باید دو و نیم لیتر آب برایش در نظر گرفت، از نظر دمایی نیز بهترین دما 25 درجه سانتی گراد است. دقت داشته باشید تُنگ ماهی را در کنار وسایل گرمایشی و سرمایشی نگذارید، معمولا ظرف ماهی را در مکانی قرار می دهند که دارای دمای ثابت بوده و همچنین در معرض نور مستقیم خورشید نباشد. شهبازیان متذکر شد: از نظر تغذیه ای ماهی های قرمز، ماهی هایی هستند که غذایشان را کربوهیدرات ها تشکیل داده است بنابراین غذایی را برای این گونه ها در نظر بگیرید که دارای کربوهیدرات فراوان باشد. بهترین غذا برای ماهی های قرمز، خوراکی های کارخانه ای هستند که مخصوص کپور ماهی ها تهیه می شود. البته استفاده از نان هم بسیار رایج است که توصیه می شود به صورت مداوم از آن برای غذا دهی استفاده نشود چرا که بدن ماهی به ویتامین های دیگر هم نیاز دارد. به گفته رئیس گروه بیماری های آبزیان زینتی دامپزشکی 2 وعده در روز برای غذا دهی این دسته از ماهی ها کفایت می کند. وی تعویض آب تُنگ را موضوع مهمی دانست و گفت: تعویض آب تُنگ ماهی بستگی به کِدری، رنگ و بوی آب دارد. افراد دقت داشته باشند از آبی استفاده کنند که فاقد کلر باشد. همچنین تعویض سریع آب ماهی باعث ایجاد استرس درون ماهی می شود. شهبازیان هشدار داد: افرادی که بر این باورند نگهداری ماهی در یخچال ایده خوبی برای زنده نگه داشتن حیوان است به شدت در اشتباه هستند. هنگامی که ماهی را در یخچال می گذارید دمای آب کاهش پیدا کرده و همین اقدام باعث محدود شدن فعالیت های معمول ماهی میگردد و به عبارتی نیاز ماهی به انرژی و غذا به صفر می رسد لذا تاکید می شود خانواده ها به هیچ عنوان این کار را انجام ندهند زیرا ماهی با این کار بهبود پیدا نکرده بلکه تنها به حالت سکون در می آید. ناگفته نماند این شوک حرارتی نیز بی شک باعث نابودی ماهی می شود. رئیس گروه بیماری های آبزیان زینتی دامپزشکی اظهار داشت: پاشیدن نمک روی ماهی بی حال موضوع رایج دیگری است که برخی از افراد برای زنده نگه داشتن ماهی قرمزشان انجام می دهند. نمک به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده، ضدباکتری، ضدقارچ، ضد انگل و ضد استرس برای ماهی ها استفاده می شود. نکته حائز اهمیت دلیل بی حالی ماهی ست، به عنوان مثال اگر دلیل بی حالی وجود باکتری در خون ماهی باشد نمک پاشیدن باعث بهبود حال ماهی بیمار نمی شود، اما می توان هفته ای یکبار ماهی را در آب نمک ضدعفونی کرد تا از ابتلا به بسیاری از بیماری در امان باشد. وی خاطرنشان کرد: آبزیان در مقایسه با جانوران دیگر خطرات بسیار کمتری برای انسان دارد بدین معنا که بیماری های مشترک بین این دسته از ماهی ها با انسان اندک است با این حال توصیه می شود از تماس زیاد با ماهی خودداری کرده مخصوصا تماس مستقیم کودکان با ماهی یکی از دلایل مرگ سریع ماهی های قرمز است. به گفته شهبازیان، برای جا به جایی و تعویض ماهی ها از تماس مستقیم دست با ماهی خودداری کرده و می توان با یک ملاقه یا توری این اقدام را انجام داد. ماهی قرمز به طور متوسط دارای طول عمری معادل 6تا 7سال است که حتی در صورت شرایط مناسب نگهداری تا 20 سال نیز احتمال زنده ماندن آن وجود دارد.