counter create hit

مطالب مرتبط:
غذاهای فویلی مخصوص پیک نیک (2)

غذاهای فویلی مخصوص پیک نیک (2)

غذاهای فویلی مخصوص پیک نیک (2) - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی مجله آشپزی مثبت:مطلب مرتبط: ...

دستور پخت دم پختک باقلا

برنج بلغور و لپه باقلا را جداگانه خیس کنید. به گزارش آکاایران: مقداری کره یا روغن در قابلمه بریزید یک ق ...

مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر

مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر

مرغ با سرکه ی بالزامیک و سیر - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی آکایران :  ...

تهیه ماهی کباب شده با رویه پنیر پارمیزان

تهیه ماهی کباب شده با رویه پنیر پارمیزان

تهیه ماهی کباب شده با رویه پنیر پارمیزان -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ...

خواص آناناس در شکستگی استخوان + خواص آناناس بعد از عمل جراحی

خواص آناناس در شکستگی استخوان + خواص آناناس بعد از عمل جراحی

خواص آناناس در شکستگی استخوان + خواص آناناس بعد از عمل جراحی خواص آنان ...

تخم مرغ پفکی و پنیر گودا؛ خوشمزه و آسان

تخم مرغ پفکی و پنیر گودا؛ خوشمزه و آسان

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک پیش غذای خوشمزه و آسان را قرار داده‌ایم. پایه‌ی اصلی این پیش غذا، تخم مرغ است و مواد کمی به آن افزوده می‌شود. همچنین در تهیه‌ی این غذا از پنیر گودا که طعم دهنده‌ی مناسبی است، استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی تخم ...

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نکته های مدت نگهداری از سالاد الویه

نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه, مدت زمان نگهداری از سالاد الویه نگهداری از سالاد الویه, مدت زمان ماندن الویه در این مطلب از ابرتازه ها نکت ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیك مرغ زعفرانی , در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نوشته استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

اسکالوپ مرغ

طرز تهیه اسکالوپ مرغ مواد لازم:ران مرغ (بدون پوست و استخوان): هشت عدد؛نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده): به مقدار لازم؛سس خردل: یک قاشق سوپ‌خوری؛ترخون تازه (پاک و خردشده): ده گرم؛ ...

آموزش آشپزی با زودپز

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد برای تهیه غذاها از زودپز استفاده می کنند. کار با زودپز نیازمند دانستن نکات و آموزش هایی است. آسمونی در این بخش نکاتی در مورد آشپزی با زودپز را عنوان می کند.روش پخت غذا با زودپزدر روش پخت غذا ...

طرز تهیه ی مربای پرتقال

طرز تهیه ی مربای پرتقال

امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.  اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنی ...

طرز تهیه اسنک مرغ

طرز تهیه اسنک مرغ

در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اسنک مرغ را آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و سریع را در منزل درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با ما همراه باشید.  در این قسمت از آموزش فینگر فودها برای شما عزیزان طرز تهیه اس ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

دستور طبخ برنج مخلوط هندی

دستور پخت برنج مخلوط هندی

کشمش پلو با فرکانسB ادویه جات ترشی جات مختلف مواد غذایی خوشمزه این سوپ های مختلف می توانید با برنج. این گزارش به عنوانایران: پیاز را به برش های نازک خرد شده.هل قدرت.زعفران و آب جوش را در یک شیشه بریزید. 10 دقیقه روی بخار آب جوش و اجازه دهید دم بکشید.کره را در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت نسبتا بالا و از آب است.پیاز را افزوده و برای 5 دقیقه تفت دهید تا اندازه پیاز مناقصه است. برنج و هل و چین اضافه شده است.هم بزنید و آنها را آغشته به کره کنید . مخلوط زعفران با استفاده از مرغ (توجه داشته باشید داشته باشید که وقتی عصاره مرغ دارید در اضافه کردن نمک محتاط باشیذ که غذای شما شور نشود) و پوست لیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید. مایع روی برنج بایذ به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطج برنج داخل ظرف باشد.آن را به نقطه جوش رسانده و شعله را متوسط کنید تا وقتی که آب برنج تمام شود سپس شعله را کم کرده در ظرف را بسته و برای 10 دقیقه  روز گاز قرار می دهیم تا برنج دم بکشد.کشمش بی دانه و آب لیموترش تازه و خلال پسته را با برنج مخلوط کرده و در ظرف سرو بریزید.